Политика приватности

Ова Политика приватности служи да вам објасни које податке прикупљамо о вама и како користимо те податке, као и да вам пружимо све друге битне информације у вези са вашим подацима а у вези претраживања и остављања коментара на овом сајту. Ова Политика приватности, односно заштите личних података, постављена је у циљу ускладивања са Општом уредбом о заштити података о личности (ГДПР).

Фондација архитекта Александар Радовић, (у даљем тексту: („Фондација“, „ми”, „нама”, „наше”, „нас”) означава правно лице које управља сајтом на веб адреси www.fondar.rs
Подаци о личности – означавају податке који се односе на физичка лица која се у неком тренутку могу идентификовати. Корисник – означава посетиоца нашег вебсајта.
Подаци о коришћењу – означавају податке које корисник својим јасним прихватањем услова омогућује да се користе у сврху побољшања корисничког искуства.
Колачићи – означавају мале скупове једноставних датотека који се чувају у веб прегледачу корисника док прегледа неки вебсајт.

Ова веб страница је власништво Фондације архитекта Александара Радовић, чије је седиште у Нишу.
Фондација архитекта Александар Радовић је регистрована у Србији под:
матичним бројем: 28829230
ПИБ: 109381433
имејл адреса: fondar.nis@gmail.com

Ова интернет страница је дизајнирана тако да поштује следеће домаће и међународно законодавство у погледу заштите података и приватности корисника:
Закон о заштити података о личности из 2018. године Републике Србије
Закон о заштити података из 1988. године (ДПА) Уједињеног Краљевства Аустралијски закон о приватности из 1998. године (АПА)
Општа уредба о заштити података о личности из 2016. године (ГДПР) Европског парламента и Савета

Кад год користите било коју веб локацију, мобилну апликацију или друге интернет услуге, одређене информације се креирају и пријављују, а на ваше одобрење приликом прихватања услова. Исто важи и када посетите веб страницу Фондације архитекта Александар Радовић.
Ево неких врста информација које сакупљамо:
као и већина веб сајтова, овај сајт користи Google Analitics (GA) за праћење интеракција корисника. Користимо ове податке за утврђивање броја посета, односно корисника који користе наш сајт, како бисмо разумели њихове потребе и како бисмо употпунили корисничко искуство.

Прикупљамо само информације за које нам дате свој пристанак. На пример, не знамо вашу адресу е-поште, осим ако нам не пошаљете путем имејла или формулара. Ове податке користимо само унутар наше компаније и нећемо их продавати или дистрибуирати другим лицима.

Сарађујемо са трећим лицима за обраду података у наше име. Ове треће стране су пажљиво одабране и оне су у складу са законима наведеним у тексту.

Фондација може изменити ову политику приватности по потреби. Ова политика приватности развијена је са последњим ажурирањем 22. августа 2019. године.
Фобндација задржава право измене ове политике приватности по потреби, како би се придржавала и била у складу са изменама и допунама у законима и прописима.
Нећемо експлицитно обавештавати наше клијенте или кориснике веб страница о овим променама. Уместо тога, препоручујемо да повремено проверавате ову страницу за било какве промене политике.